NESO tegner avtale med SmartDok

NESO og SmartDok skrev avtale.

NESO og SmartDok samarbeider om å gjøre næringen enda bedre. 

NESO tegner avtale med SmartDok.

– NESO har tegnet avtale med SmartDok, som er det mest brukte systemet for datafangst blant entreprenører. Mange NESO-medlemmer har allerede tatt systemet i bruk. Avtalen gir blant annet rabatt for nye og eksisterende brukere, sier innkjøpssjef Lars Erik Flygel i NESO.

SmartDok er det mest brukte systemet for datafangst i entreprenørbransjen. Løsningen hjelper til med timer på mann og maskin, vareforbruk, service på maskiner og vedlikehold, verktøyoversikt, HMS og KS dokumentasjon i form av bilder og sjekklister og mye mer.

– NESO oppnår gjennom denne avtalen rabatt på kjøp og årslisens både for nye og eksisterende brukere. Det er også en målsetting å bidra til videreutvikling av produktet gjennom formidling av innspill og forbedringsforslag fra brukerne, opplyser Lars Erik.

Vi i SmartDok ser frem til et enda tettere samarbeid med bransjen, og håper på at vårt system kan komme enda flere til hjelp i den kommende tiden.

Les mer om avtalen på NESO sine hjemmesider: https://www.neso.no/…/2…/NESO-og-SmartDok-innleder-samarbeid/

Vil du vite mer om SmartDok? Besøk vår hjemmeside www.smartdok.no.

‪#‎smartdok‬ ‪#‎entreprenør‬ ‪#‎byggoganlegg‬ ‪#‎byggebransjen‬ ‪#‎neso‬

Innkjøpssjef hos NESO, Lars Erik Flygel. Foto: NESO

Innkjøpssjef hos NESO, Lars Erik Flygel. Foto: NESO