Er du ute etter en digital løsning som hjelper bygg- og anleggsbransjen med å jobbe smartere, holde oversikt, spare tid og penger? – Kom innom vår stand på MEFA, sier Per Tore Hansen i SmartDok.

Salgssjef Per Tore Hansen håper mange kommer innom SmartDok sin stand under messen.

Salgssjef Per Tore Hansen håper mange kommer innom SmartDok sin stand under messen. Foto: Lasse Sørnes

SmartDok er på plass under årets anleggsmesse utenfor Stavanger 27-29.mai. MEFA 2016 inneholder nesten 200 forskjellige stander, og over 100 forskjellige utstillere.

– Vi ønsker alle velkommen innom vår stand for en demonstrasjon av vårt digitale system for bygg- og anleggsbransjen. Stand B37, sier salgssjef Per Tore Hansen i SmartDok.

SmartDok er den mest brukte timeregistreringsløsningen i bygg- og anleggsbransjen i dag.

– Vi er selvsagt glad for å ha en slik posisjon i markedet, men dette er ingen sovepute for oss. Vi fortsetter hele tiden med å utvikle vårt produkt slik at hverdagen blir enda enklere for våre kunder. Vi stiller strenge krav til oss selv og hvilket produkt vi tilbyr kunden. Vi har vært på markedet siden 2007, og kan bransjen ut og inn, men en blir aldri ferdig utlært, sier Hansen.

– For eksisterende kunder kan det være greit å komme innom vår stand for å snakke om løsningen og funksjoner i systemet som dere lurer på, legger Hansen til.

Ikke bare timeregistrering

SmartDok er ikke bare timeregistrering. Det er så mye mye mer.

– Løsningen vår gir deg oversikt og enkel kontroll av timer på mann og maskin. Den gir deg i tillegg oversikt over vareforbruk, service på maskiner og vedlikehold, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, massetransport, logging av sprengstoffuttak, brøytelister, sier Hansen.

Han ønsker spesielt å trekke frem byggekortleseren.

– En av de siste modulene vi lanserte var byggekortleseren. Det er bare å komme innom vår stand for en demonstrasjon av denne, og resten av systemet. Vi sees der!, sier Hansen til slutt.

Ønsker du å vite mer om SmartDok? Besøk hjemmesiden www.smartdok.no