Få full kjøregodtgjørelse med elektronisk kjørebok fra AutoGear

Foto: Autogear

Foto: Autogear

Bruker du egen bil i jobb? Da skal du ha kjøregodtgjørelse. Du skal normalt få betalt 4,10 kroner per kilometer, som er statens sats.

For å få pengene må du melde fra om kjøringen til jobben. Dette er ikke alltid like lett i praksis. Kanskje du går glipp av penger fordi du glemmer turer? Eller er du lei av å kaste bort tid på manuell føring? Da er AutoGear elektronisk kjørebok laget for deg.

Jostein Ludvigsen, partneransvarlig i teknologiselskapet Autogear AS sier i et intervju med Telenor at kundene deres er alt fra store og små bedrifter til selvstendig næringsdrivende. Fordelene med en elektronisk kjørebok er uansett de samme.

Ludvigsen forklarer at det sitter et spesialtilpasset SIM-kort fra Telenor i den elektroniske kjøreboken, et såkalt M2M-kort (machine to machine).

– Det er blant annet denne som sørger for at dataen som registreres når du kjører bil, blir lastet opp i nettskyen, sier Ludvigsen.

Selskapet lover også at en ikke trenger å bekymre seg for datakrash eller bytte av PC. Uansett om du skriver kjørebok manuelt på autogear.no eller importerer loggen fra en AutoGear GPS, så vil alt lagres i webskyen og være trygt lagret for deg over på din autogear-konto på internett. Det er ingen data som lagres på din egen datamaskin og kjøreboken kan du eller de du ønsker å dele den med åpne når de ønsker, hvor de enn måtte befinne seg.

– Loggen kan du for eksempel dele med regnskapsføreren din, som da kan gå direkte inn på kjøreboken og hente ut den dataen de trenger, sier Ludvigsen til Telenor.
Kjøreboken kan også enkelt plugges inn i andre biler hvis du må bytte mellom ulike kjøretøy i løpet av en måned.

Les hele saken hos Telenor.

Samarbeid med digital leverandør

Autogear har også inngått samarbeid med timeregistreringssystemet SmartDok.

– Kundene våre etterspurte kjørebok i SmartDok og vi ønsket å imøtekomme dette. Etter nøye vurdering av systemene var det Autogear som stakk seg klart ut som samarbeidspartner, sier salgssjef i SmartDok, Per Tore Hansen.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]