Markedssjef Steffen Nerdal gleder seg til å få vise fram SmartDok på hjemmebane i Bergen.

Steffen_Nerdal_SmartDok

Markedssjef Steffen Nerdal er klar for Vestnorsk Bygg, Transport & Anleggsmesse i Bergen. Foto: Lasse Sørnes

Vestnorsk bygg-, transport- og anleggsmesse arrangeres i år for første gang. Messen går av stabelen 19.-21. august på Haukås industriområde utenfor Bergen.

En anleggsmesse i Bergen har lenge vært etterspurt og blir nå endelig en realitet. En som gleder seg ekstra er markedssjef  i SmartDok, Steffen Nerdal, som endelig skal få sjansen til å vise fram hans digitale løsning for bygg- og anleggsbransjen på hjemmebane.

– Jeg er veldig glad for at Bergen endelig har fått på plass en skikkelig bygg- og anleggsmesse. Arrangørenes ambisjonener er også tydelige. Messen skal utvikles til å bli den største, beste og mest spennende publikumsmessen for bygg-, transport- og anleggsbransjen. Jeg tror at både entreprenører og leverandører av maskiner og løsninger gleder seg stort til å delta og vise fram hva de har å tilby næringen, sier Nerdal.

Men mest av alt ser han fram til å få vist fram selskapets geniale digitale løsning for bransjen, SmartDok.

– Å kunne komme på hjemmebane å prate med entreprenører fra Bergensområdet ser jeg virkelig fram til. Vi har i dag en betydelig posisjon i markedet og er størst i Skandinavia og har fått et solid fotfeste på vestlandet. Men å kunne vise oss frem på en messe her i Bergen har jeg savnet, sier bergenseren.

Viktig å være der kundene er

Steffen mener videre at det er alfa og omega å være med på en slik messe.

– Det er viktig å være på plass der det skjer og få med seg de siste inntrykkene og innovasjonene i bransjen. Hva som skjer på maskinfronten, trendene og ikke minst treffe de mange hyggelige menneskene i bransjen. Vårt mål har jo hele tiden vært å forenkle hverdagen for de som vi treffer på slike messer.

SmartDok har levert sin digitale løsning til bransjen i snart ti år, og har i dag over 30.000 brukere i Norge.

– Vi ønsker alle velkommen til vårt stand for en hyggelig prat – enten du er en eksisterende eller potensiell kunde. Vi er å treffe på stand 14B, sier Nerdal til slutt.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]