Som en førjulspresang lanserer nå SmartDok e-læring for å gjøre det enda lettere å komme igang med systemet.

rogerperth_smartdok2

Supportsjef Roger Skarvik og Salgsjef/julenisse Per-Tore Hansen kommer med en flott julegave til brukere av SmartDok, E-læring. Foto: Lasse Sørnes

Det digitale datafangstsystemet SmartDok har alltid proklamert med at det er enkelt å bruke, og det samme har brukerne av systemet sagt (ref.brukerundersøkelse 2016).

Nå skal det også bli enda lettere å komme igang med SmartDok. I lokalene hos Smartdok har det i det siste vært jobbet hardt med å få ferdig e-læringsmodulen før jul, og 23.november kunne gjengen ta på seg nisseluene og anleggshjelmene for å feire ankomsten av modulen. Rull film!

E-læringsfilmene er laget i samarbeid med ReThink Learning Technologies i Kristiansand, som har lang erfaring med å lage e-læring for olje- og gassnæringen.

Laget for nye og erfarne brukere

SmartDok sine opplæringsvideoer er laget for at nye brukere skal komme kjapt igang med å bruke systemet. Videoene vil også være et nyttig verktøy for erfarne brukere, samt kommende brukere som vil kunne få et innblikk i hvordan systemet fungerer før en tar det i bruk.

– Disse videoene vil gjøre det enklere å komme i gang. En kan ta opplæringen når det passer en selv, og ikke minst vil våre kunder oppleve å få sine ansatte hurtigere opp å gå på systemet – på en enklere måte, sier supportsjef Roger Skarvik i SmartDok.

Videoene vil være tilgjengelig inne i systemet fra i dag av.

– Jeg tror videoene vil passe alle brukere, nye som erfarne. Det er bare å logge seg inn og rull film! Kanskje kommer det frem noe der som kan gjøre deg enda flinkere på systemet? sier Skarvik.

Å ha profesjonelle filmer i vår e-læring tilgjengelig kommer både kunder og SmartDok til gode.

– Et oversiktlig e-læringsarkiv tilgjengelig vil gjøre det enklere for kundene å finne ut av ting når det passer best for de, samtidig frigjør dette ressurser for oss slik at vi kan jobbe videre med å utvikle SmartDok til et enda bedre produkt, sier Skarvik.

Viktig for kunden og SmartDok

Salgssjef Per-Tore Hansen var snar å ta på seg nisseluen når det skulle prates om opplæringsvideoene. Dette var en julegave til våre kunder han hadde ventet på som en unge på lillejulaften.

– At vi har på plass et slikt hjelpemiddel vil bety mye for våre kunder og ikke minst for våre kommende kunder. Våre kunder har vært fornøyde med opplæringen så langt, men vi ønsker å ta det enda et steg videre. Opplæringen må også kunne forgå når kunden har tid, og på et hvilket som helst tid av døgnet. Da kommer disse e-læringsfilmene virkelig på sin plass, sier Per-Tore Hansen.

– Dette vil også resultere i at flere i bedriften får samme grunnopplæring, og bedriften er ikke så sårbar på nøkkelpersonell. Nyansatte kan gjennomføre opplæring hurtig for raskt å kunne benytte SmartDok. Kort sagt, de ansatte vil få enda mer utbytte av systemet, sier han.

– Ikke bare skal vi ha det beste produktet for bygg- og anleggsbransjen, vi skal også være det systemet det er enklest å komme igang med, sier en meget fornøyd salgssjef til slutt.

Kommer på norsk og svensk

Videoene vil først være tilgjengelig på norsk, og innen kort tid vil det også være svenske versjoner ute. På sikt vil engelske videoer også komme.

– Foreløpig er det lagt ut 8 filmer. Disse tar for seg hvordan drive timeføring i SmartDok, hvordan opprette brukere, prosjekt, maskiner og varer. Vi viser også hvordan en registrerer lønnsarter, tillegg og arbeidsbeskrivelser. Det vil komme flere videoer i de nærmeste månedene, så det er bare å følge med, sier Hansen til slutt.

Ønsker du å ta i bruk SmartDok? Ta kontakt![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]