SmartDok har vunnet den nasjonale delen av RSM European Business Awards, ”The ELITE Award for Growth Strategy of the Year” för 2016/17.

Steffen Nerdal SmartDok mottar European Business Award

SmartDok har vunnet RSM European Business Awards for andre året på rad! CEO SmartDok AB, Steffen Nerdal mottok prisen på vegne av selskapet. Foto: EBA

SmartDok sin visjon har alltid vært å gjøre ting smart og enkelt, sier Steffen Nerdal fra SmartDok.

Dette er det andre året på rad SmartDok vinner den prestigetunge utmerkelsen i Norge. Den eksplosive veksten i Sverige i 2016 er mye av grunne til at SmartDok vant i år.

Ønsker du å stemme frem SmartDok som internasjonal vinner, kan du gå inn på denne linken og gi en stemme til Alta-selskapet. 

Voldsom vekst

– I 2016 har vi opplevd økende interesse for våre produkter, og veksten har vært stor målt i antall kunder, forteller daglig leder i SmartDok AB, Steffen Nerdal i en kommentar.

SmartDok har blitt en stor og viktig aktør i Skandinavia i bygg- og anleggsbransjen for digital tidrapportering og for å få full kontroll og oversikt over prosjektetene. SmartDok består av 10 moduler som hjelper bransjen med å jobbe smartare och enklare.

Alt fra maskinmodul med mulighet or oppfølging av besiktelser av kjøretøy og service av gravemaskiner, skjema/bilde-modul for håndtering av sjekklister, egenkontroller og håndtering av avvik, og mannskapslister. SmartDok er markedets enkleste og beste, og disse utmerkelsene viser at bedriften fra Alta blir lagt merke til på den internasjonale arenaen.

Kundene har talt

I fjor vant SmartDok kategorien for den mest innovative løsningen, som viste kvaliteten i produktet. I år, med den voldsomme veksten i både Norge og Sverige viser vi at kundene våre synes det samme.

– SmartDok har alltid hatt som visjon å forenkle og å gjøre ting smartere. Vårt mål er at entreprenørene og bransjen skal jobbe smartere og mer effektivt, forteller Steffen Nerdal.