SmartDok tar GDPR på alvor og velger Atea som sin partner i arbeidet.

SmartDok inngår samarbeid med Atea om GDPR

Et samarbeid til å være glad av. Espen Thijssen Amundsen og Stian Strømmesen fra Atea her sammen med Bjørn Tore Hagberg, Tom Hugstmyr og Trygve Hansen i SmartDok. 

SmartDok teamer opp med med Atea som i ett ledd i å bli i samsvar med de nye personvernreglene, GDPR. 

SmartDok er et system utviklet for entreprenørbransjen. I dag registrerer 50.000 brukere timeregistrering, HMS, sjekklister, avvik, vareforbruk, massetransport, kjørebok og mye annet i systemet. Personopplysninger som registreres i systemet skal fra 25.mai 2018 behandles etter de nye personvernreglene.

Avtale med Atea

SmartDok har nå inngått avtale med Atea rundt rådgiving innenfor informasjonssikkerhet, som i ett ledd i å bli i samsvar med de nye personvernreglene. Prosjektet har som mål å være ferdig i god tid før 25.Mai 2018, og skal sørge for at SmartDok utfører sitt ansvar som Databehandler innenfor det nye regelverket.

I dette prosjektet skal Atea kartlegge prosesser og systemer som inneholder behandling av personopplysninger. Resultatet fra kartleggingen danner grunnlaget for eventuelle endringer organisasjonen må gjøre for å bli i samsvar med forordningen.

Videre skal Atea også bistå i bevisstgjøring rundt behandling av personopplysninger, hvordan implementere en god sikkerhetskultur i organisasjonen og hvordan SmartDok på en best mulig måte kan forvalte dette kontinuerlige arbeidet videre.

Om Atea Norge (Atea AS)

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bruke kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. Vi har bredde- og spisskompetanse innenfor alle deler av IT-infrastrukturmarkedet. I Norge er vi ca 1 650 medarbeidere på et tyvetalls steder fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

Atea-konsernet er Norden og Baltikums største, samt Europas nest største leverandør av IT-infrastruktur. Selskapet er notert på Oslo Børs og omsatte for NOK 31 milliarder i 2016.
www.atea.no

Hva er GDPR, og hva betyr det for din bedrift?

Nå må virksomheter tilpasse seg de nye personvernreglene (GDPR) som trer i kraft mai 2018. Les mer om hva dette innebærer: Hva er GDPR?

https://jobbsmartest.no/gdpr-hva-betyr-det-for-din-bedrift/