To av bransjens største skybaserte aktører er nå integrert!

Full kontroll - oversikt - og et kontor en kan leve med

Kunder som i dag bruker kan glede seg over en enklere hverdag mår Tripletex og SmartDok integreres.

Nå blir arbeidet med lønn og faktura enda mer effektivt når bransjens mest brukte skybaserte datafangstsystem og regnskapssystem integreres.

Er du en av de svært mange bygge- og anleggsbedriftene i Norge som bruker SmartDok til datafangst og Tripletex som lønns- og regnskapssystem? Da har du de beste forutsetningene for å lykkes. Nå lanseres nemlig en svært etterlengtet og ikke minst fullstendig integrasjon mellom disse to systemene.

Med denne integrasjonen forenkler du arbeidshverdagen ved å unngå unødvendig punching av data. Overfør godkjente arbeidstimer direkte til Tripletex, og gjennomfør lønnskjøring og fakturering av disse på vanlig måte. Superenkelt!

Anders Josefsson

Anders Josefsson har lang erfaring med digitale hjelpemidler, og jobber daglig mot storkunder innenfor bygge- og anleggsbransjen.

– Vi har har hatt mange spørsmål rundt kobling mellom SmartDok og Tripletex, og har merket at mange i bygg- og anleggsbransjen har ventet på at dette skulle bli tilgjengelig, sier integrasjonsansvarlig i SmartDok, Anders Josefsson.

– Vi ønsker at integrasjonen skal støtte opp under de store fordelene og styrkene i begge systemene, samt forenkle hverdagen til våre kunder ytterligere.

Hva gjør integrasjonen?

Med denne integrasjonen kan en enkelt overføre godkjente mannskapstimer, maskintimer og vareforbruk pr prosjekt. Dette sørger for god kontroll på dine prosjektene, og fakturering går raskere. En får også en presis kostnadsoppfølgning pr. prosjekt, og lønnskjøringen vil skje raskt og enkelt.

– I tillegg er det mulig å synkronisere grunndata fra Tripletex til SmartDok, slik at man slipper å holde disse manuelt oppdatert i begge systemene, sier Anders til slutt.

Mer informasjon om integrasjonen finner du på hjemmesiden til SmartDok.