Avtale inngått mellom SmartDok og MEF om nytt HMS/KS-system for medlemsbedriftene.

Avtalen innebærer at malbibliotek og funksjonalitet i MEFs eget KS-system KSMEF flyttes over på SmartDoks omfattende HMS- og administrasjonssystem, og blir en ny KS-modul der.

Daglig leder av SmartDok, Bjørn Tore Hagberg og styreleder i MEF, Arnstein Repstad tar en digital koronavennlig-handshake som bekreftelse på at partene nå skal samarbeide om HMS/KS

Avtalen mellom MEF og SmartDok er et stort steg for å tilby et enda bedre kvalitetssikringssystem for medlemmer av MEF.

MEF (Maskin-Entreprenørenes Forbund) er en frittstående bransje- og arbeidsgiverorganisasjon som representerer litt over 2200 små, mellomstore og store bedrifter i Norge.

Avtalen med SmartDok betyr at alle MEF-medlemsbedriftene vil kunne benytte seg av en HMS/KS-modul i SmartDok. Dette gir medlemmene et bedre hjelpemiddel med god brukerstøtte.

Avtalen innebærer at malbibliotek og funksjonalitet i MEFs eget KS-system KSMEF flyttes over på SmartDoks omfattende HMS- og administrasjonssystem, og blir en ny KS-modul der.

For mange MEF-medlemmer som i dag bruker både KSMEF og SmartDok vil det bety at man får alt i ett system, og man vil spare inn en god del kostnader. Tilbudet gjelder MEF-medlemmer i alle bransjer, ikke bare anlegg.

Storfornøyde parter

Denne avtalen er vi veldig glade for å ha landet, og den betyr mye for oss. Vi har siden oppstarten i 2005 jobbet for å lage gode løsninger for maskinentreprenørene. Over halvparten av våre kunder er nettopp maskinentreprenører, så bransjen kjenner vi veldig godt, sier administrerende direktør og grunnlegger Bjørn Tore Hagberg i SmartDok.

– Vi skal gjøre vårt ytterste for at både MEF og deres medlemsbedrifter blir fornøyde med avtalen. Nå starter jobben med å utvikle funksjonaliteten som gjør at KSMEF-løsningen kan fases ut.

–  Vi brenner for at kundene skal kunne levere kvalitet og drive lønnsomme prosjekter. Dette kan vi nå gjøre enda bedre med samstemte krav og behov for en stor og viktig bransje som MEF representerer, sier Bjørn Tore Hagberg.

Styreleder Arnstein Repstad i MEF er storfornøyd.

– Avtalen mellom MEF og SmartDok er et stort steg for å tilby et enda bedre kvalitetssikringssystem for medlemmer av MEF. Jeg ser frem til et tett og spennende samarbeid mellom MEF og SmartDok i årene som kommer, sier Repstad.

Han mener et godt KS-system er den kanskje beste medlemsfordelen MEF kan gi sine medlemmer.

– Nå blir systemet langt bedre for alle brukerne våre, og et trekkplaster for nye entreprenører i bransjen for å bli medlem i MEF. Systemet blir rimeligere for en del brukere og bedre for alle, sier han.

– Noe av det største MEF har gjort

Det sier regionsjef Paul Olaf Baraas i MEF, som har vært sentral i utarbeidelsen og framforhandling av avtalen med SmartDok.

Han mener selv fordelene i den nye avtalen innebærer noe av det største MEF har gjort for sine medlemmer. Han mener avtalen er en av de viktigste avtalene organisasjonen har, og en av de beste medlemsfordelene MEF har å by sine medlemmer på framover.

MEF SmartDok HMS KS