SmartTræff 2021 er like rundt hjørnet og vi kan love en skikkelig digital twistpose

 

Hva har vi utviklet siden sist SmartTræff? Hva kommer i SmartDok? Tips og triks, kundehistorie og ikke minst TikTok-hiten Astor Masjin følger sendingen fra feltet.

Datoen er 21. april og vi fyrer i gang klokken 12:00. 

Årets digitale SmartTræff kan være twistposen du ikke visste du trengte. I løpet av 1 time og 20 minutter vil du få et komprimert og variert show som burde kunne tilfredsstille de fleste smaker.

Vi satser på at alle favorittbitene dine er i posen og håper at du etter sending sitter igjen med godfølelsen. I motsetning til twistposen er SmartTræff 2021 gratis. 

Dette er godbitene:

  1. Konkurranse med mulighet til å vinne SmartDok merch (Douchbag sekk, lue, hoodie, buff etc.). Med Marie Elisabeth S. Thomassen
  2. Hva har blitt utviklet siden sist SmartTræff? Med Product Manager Mikal Johnsen
  3. Hvordan jobber vi? Med R&D Manager Runde Haddal
  4. Kundehistorie med Grunnarbeid Vest
  5. Tips og triks i SmartDok. Med webinarkongen Brede Barosen
  6. Hva kommer i SmartDok? Med Daglig leder Bjørn Tore Hagberg, Product Manager Mikal Johnsen, QA Lead-Agile Coach Odd Inge Johansen, HSE Advisor Evy Olsen og Quality Assurance Pernille Haugen
  7. Presenter er vår egen Sondre Andersen Dreyer.

Twistposens cocos er på plass

Alle twistposer med respekt for seg selv inneholder også cocosbiten. Denne får vi i år gjennom det fiktive selskapet Astor Masjin AS som dukker opp mellom innslagene. Her kan det komme hva som helst.

For de som ikke kjenner «Astor Masjin AS og brøyting og rørlegging og sørvis i Nord norge», som selskapets fulle navn er, så er dette et selskap som har blitt en TikTok-suksess det siste halve året. Her finner du vår TikTok om du ønsker å se mer av eller finne ut mer om dette før SmartTræff. 

Ønsker du å delta?

SmartTræff er gratis og du trenger kun sette av en og en halv time. Her melder du deg på:

Jeg melder meg på SmartTræff 2021