Nå gjør vi det enklere for deg å lagre og dele dokumenter på prosjektene dine, og det koster deg ikke noe!

Er du kunde av SmartDok vil du uten kostnad få tilgang til vårt nye dokumentsenter

Vi slår nå på stortromma og gir alle våre kunder tilgang til vårt nye dokumentsenter i løsningen vår. SmartDok Dokumentsenter er en app/løsning som forenkler dokumentdeling i bedriften din. Brukergrensesnittet er enkelt og du og dine kolleger kan effektivt dele og dokumenter som kobles til prosjekt eller maskiner.

Vårt utviklingsteam har jobbet tett med kundene våre for å skreddersy denne tjenesten mest mulig slik at bransjen skal få mest mulig nytte av denne funksjonaliteten.

Mikal Johnsen - Product Manager

Mikal Johnsen, Product Manager hos SmartDok gleder seg over et teamet hans har lansert dokumentsenteret.

– Vi har brukt mye tid på å kartlegge hva våre kunder ønsker å bruke et dokumentsenter til, forteller Product Manager Mikal Johnsen.

Svarene vi fikk fra bransjen var klar.

Kundene ønsket mulighet til å lagre og dele dokumenter i prosjektene, og en enklere tilgang til driftsmanualer, sertifikater og lisenser som kobles til maskinene i bedriften. Alt dette kan i dag løses av dokumentsenteret, forteller Johnsen.

Betaversjon

I første omgang lanserer vi en betaversjon av dokumentsenteret. Hva betyr det?

– Det betyr at dette er en tjeneste i SmartDok som vi fortsetter å jobbe på, altså ikke et 100% ferdig produkt. Vi ønsker å dele denne tjenesten med kundene våre så tidlig som mulig, og derfor blir den nå gjort tilgjengelig for alle våre kunder, forteller Mikal.

– Dokumentsenteret i betaversjonen er et produkt som vil gi verdi til alle slik den lanseres. Vi vil kontinuerlig implementere mer funksjonalitet inn i produktet, og lytte til tilbakemeldingene våre kunder kommer med for videre utvikling av dokumentsenteret, sier han til slutt.

Hva kan du gjøre med dokumentsenteret?

Dokumentsenteret lar deg laste opp, organisere og dele filer internt i ditt firma. Det er ingen begrensninger på hvilke typer filer som kan lastes opp til dokumentsenteret. Man kan organisere filene i mapper og bestemme hvem i firmaet som skal ha tilgang.

Med SmartDok Dokumentsenter kan du:

  • Enkelt få tilgang til dokumentasjon for prosjekter, driftsmanualer, og sertifikater og lisenser for maskiner.
  • Lese pdf-filer og se på bilder i appen
  • Laste opp filer og bilder
  • Ta bilder direkte i appen
  • Laste ned filer

På hvilken måte vil det hjelpe deg i arbeidshverdagen?

Har du mange maskiner i bedriften er det kanskje ønskelig å ha alle driftsmanualer, sertifikater, lisenser lignende tilknyttet hver maskin samlet på en plass?

Salgssjef i SmartDok Anders Josefsson gleder seg til å tilby denne funksjonaliteten til sine kunder.

Vi har spurt salgssjef i SmartDok, Anders Josefsson hva dette betyr for kundene til SmartDok.

– Et dokumentsenter vil gjøre det mye enklere å lagre og dele dokumenter innenfor prosjektene. Det være seg for eksempel plantegninger, prosedyrer, bilder eller andre viktige dokumenter. Disse dokumentene kan lastes opp, deles og aksesseres via app eller via datamaskin, forteller han.

Viktig for de som har mange maskiner også.

Har du mange maskiner i bedriften er det kanskje ønskelig å ha alle driftsmanualer, sertifikater, lisenser lignende tilknyttet hver maskin samlet på en plass? Dokumentsenteret gjør det mulig for deg å koble disse dokumentene til maskinene i bedriften, slik at alle som bruker maskinen har kjapp tilgang til dokumentene, forteller han videre.

Anders ønsker også å trekke fram tidsbesparelsen denne utvidelsen av systemet vil kunne bety.

– En vil også spare tid med hurtig tilgang til viktige dokumenter i appen, dermed også bli mer effektiv i kommunikasjonen, sier Anders.

Forenkler sertifisering

Dokumentsenteret vil også styrke våre kunders arbeid med sertifisering.

– For brukere av SmartDok som ønsker å sertifisere seg innen ISO 9001, ISO 14001 eller Miljøfyrtårn vil dokumentsenteret kunne gjøre jobben enda enklere, sier han til slutt.

 

Er du kunde av SmartDok vil du uten kostnad få tilgang til vårt nye dokumentsenter

Med alle dokumentene i appen vil du kunne jobbe mer effektivt.