Vi tilbyr nå veiledning i det viktige HMS-arbeidet. Kontakt oss i dag!

Mange forbinder HMS med noe trøttende som bedriften og de ansatte er pålagt å jobbe med. HMS-arbeidet er kanskje det viktigste din bedrift foretar seg, og det har Evy Olsen, vår nye HMS-rådgiver, tenkt å løfte frem.

Vår egen HMS-rådgiver, Evy Olsen, står klar til å hjelpe våre kunder med veiledning i bruk av SmartDok for å bygge opp et HMS-styringssystem.

HMS-arbeidet er kanskje noe av det viktigste en bedrift kan foreta seg. Visste du at vi har en egen ekspert på HMS som kan svare på spørsmål du måtte ha om dette?

Bygge- og anleggsbransjen har et sterkt og viktig fokus på HMS. Får du allikevel bakoversveis av forskriftskrav og lurer på hvordan dette skal løses i hverdagen? Hvor skal vi begynne? Hva må vi ha rutiner på? Hvordan får vi HMS inn i det vi gjør hver dag? Hvordan blir vi mer systematiske i HMS-arbeidet?

Frustrasjon over manglende kunnskap ender som regel opp med å ikke jobbe tilstrekkelig med HMS.

Det er her vår HMS-rådgiver Evy kommer inn, hun kan kartlegge de individuelle behovene for hver enkelt bedrift, og tilby veiledning og kurs som bedriftstilpasses.

Noen eksempler på tema for kurs og veiledning kan være:

  • Grunnleggende HMS-tenkning med SmartDok som verktøy
  • HMS – fra håndbok og ut i praktisk arbeidshverdag
  • Grunnleggende risikovurdering

HMS-veiledning gis til kunder av SmartDok som i dag benytter HMS Pro.

Skal du sertifiseres?

Et godt HMS arbeid satt i system er en god plattform for utvikling av styringssystemer/ledelsessystemer som kan sertifiseres. Spesielt gjelder dette ISO 45001 Ledelsessystem for arbeidsmiljø, men når systematikken først ligger inne i SmartDok er ikke veien så lang til å få inn krav fra ISO 14001 Miljø, Miljøfyrtårn og ISO 9001 Kvalitet.

– SmartDok har mange gode løsninger jeg kan tipse om for å gjøre systemet klart for en sertifisering. Ved behov for konsulenthjelp fra A til Å i en slik prosess har vi samarbeidspartnere å anbefale, sier HMS-rådgiver Evy Olsen.

Trenger du HMS-hjelp? Ta kontakt med oss her!

Bruk kommentarfeltet til å spesifisere at dette gjelder hjelp til HMS-arbeid.