Kontorleder Mari Jøndahl og KS/HMS-leder Elisabeth Hårberg Jensrud er opptatt av at selskapet har en
sterk markedsposisjon og er dypt forankret på kvalitet og HMS.

Brevik AS har kvalitet og HMS som hjørnesteiner i alt de gjør, noe som gir kundene trygghet og gode resultater på anleggsplassen

Når Brevik AS nå står på terskelen til sitt 50-årsjubileum, vitner deres ekspertise i prosjektstyring om et selskap som vet hvordan man styrer komplekse oppgaver effektivt.

Mange prosjekter på gang krever stram styring. Vi har 60–70 prosjekter rullende samtidig. Med SmartDok får vi nødvendig oversikt og kontroll, noe som er gull verdt for alle. Dette gjelder både ute på anleggene og inne på kontoret, poengterer kontorleder Mari Jøndahl i Brevik AS.

Når flere prosjekter løper parallelt, er Brevik AS’ fokus på kvalitet og HMS ikke bare sentralt, men også en suksessfaktor som sikrer at hvert enkelt prosjekt opprettholder en høy standard og foregår trygt og effektivt.

Les mer om dette her