Ved å implementere SmartDok og PowerOffice har Fureli Maskin ikke bare forenklet sin egen hverdag med bedre kontroll, men også forsterket tilliten og tilfredsheten blant sine kunder

I kommunen Høyanger, langs vestkysten av Norge, ligger Vadheim – hjem til Fureli Maskin. Bedriften har markert seg som en betrodd maskinentreprenør for både private og offentlige oppdragsgivere. Fra sine tidlige dager i 2007 har daglig leder Leif Arne Fureli bygget opp et selskap som står for kvalitet, pålitelighet og engasjement.

Men med vekst følger også utfordringer, spesielt når det gjelder administrasjon og prosjektstyring.

Leif Arne deler innsikter om situasjonen før de tok i bruk digitale verktøy:

– Før vi tok i bruk SmartDok og PowerOffice, kunne jeg føle at jeg mistet oversikten over prosjektene og administrasjonen. Det var rett og slett for mye informasjon å håndtere manuelt, forteller Leif Arne.

Les mer om dette her