Deres visjon er å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering og leveranse av skyløsninger – som sikrer en effektiv og problemfri hverdag! 

De ønsker å bygge ett av landets beste fagmiljøer innen administrative systemer, og vokser stadig. Per i dag er de rundt 120 ansatte fordelt på kontorer i Son, Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø, Bodø, Drammen, Ålesund, Verdal, Sandnes og Kristiansand. På denne måten sikrer de sine kunder kjapp og personlig oppfølging, god service, og konsulenter med lokalkunnskap.

– Kombinasjonen av bred kompetanse og lokal nærhet gir våre kunder merverdi og trygghet. Med SmartDok i verktøykassen leverer vi skreddersydde bransjeløsninger som henger sammen med både lønn og regnskap, sier Produktsjef ERP, Ole Magne Bøtun Nakken.

– Integrasjon fra SmartDok til Visma.net og Visma Payroll og utvikling av nye systemer er et svært viktig kontaktpunkt mellom oss, der vi kan bidra til felles kraft fremover, sier Partneransvarlig Knut Leo Abrahamsen i SmartDok

Vi gleder oss til et godt samarbeid fremover!