Maskinentreprenøren CSP har gått fra å tune snøscootere til å konkurrere om store entreprenøroppdrag. Hva er suksessoppskriften?

I november 2015 startet Christer Alsén og Stian Heitmann opp selskapet CSP i Alta. Oppdragene den første tiden ble utført hjemme i garasjen og inkluderte tuning og reparasjoner av snøscootere og andre fritidskjøretøy.

Nå har guttene eget bygg med kontor og verksted, 14 ansatte og en maskinpark i full drift og klare for store entreprenøroppdrag.

– Da vi startet CSP opp på vinterstid, så var det naturlig for oss å starte med service på snøscootere. På samme tid drev vi også med dragracing med snøscooter, men vi hadde hele tiden en plan at det var entreprenørvirksomheten som skulle bli vår hovedbeskjeftigelse, sier Christer.

Se video av den utrolige snøscooteren her!

– Vårt første entreprenøroppdrag utførte vi med innleide maskiner og vi avsluttet 2016 med en omsetning på 1,5 million, forteller Christer.

Les mer her