Med SmartDok dokumenterer du blant annet timer, transport og avvik i én og samme app

Er du lei av å måtte forholde deg til flere systemer for å dokumentere bedriftens data?

Løsningen er kun et klikk unna!

Bygge- og anleggsbransjen har de siste tiårene blitt en næring som ofte har måtte forholde seg til mange systemer i hverdagen. Ofte på grunn av nye lovbestemmelser eller fordi en ønsker å digitalisere deler av driften.

Resultatet har ofte vært investeringer i flere systemer som ikke nødvendigvis har skapt en enklere hverdag for hverken brukerne ute i felten eller i administrasjonen.

Mange systemer – lite effektivt og dyrt

Det er mange deler av driften en gjerne skulle ha digitalisert for å få en bedre arbeidshverdag. Her er 10 vanlige funksjoner som mange i dag opererer gjennom flere forskjellige systemer:

Trenger du ett system for hver av disse oppgavene?

Hva om du kunne velge fritt blant disse funksjonene – i én og samme app?

Alt i én app

Alt i ett system

Snart 70.000 brukere benytter seg av SmartDok. De bruker systemet til å føre timer, HMS, transport, mannskapslister, maskintimer og mye mer. I én og samme app!

Heldigvis finnes det en løsning for deg som ønsker å jobbe mer effektivt, og ikke minst spare penger på innkjøp av system og minimere tiden en bruker på opplæring av egne ansatte.

SmartDok er laget for bygge- og anleggsbransjen og inneholder 10 moduler som en kan bestille uavhengig av hverandre. Alle funksjonene er i samme system og i samme app.

– Vi har hele tiden jobbet for å gjøre hverdagen enklere for brukerne, og å samle alle funksjoner er både økonomisk og ikke minst brukervennlig, sier salgssjef hos SmartDok Per Tore Hansen.

Enn dersom en kun ønsker å bruke timeregistrering og transport for eksempel?

– Det er det som er det geniale med SmartDok. Da vil du som bruker kun se disse modulene, og deres funksjoner. Bestiller en feks HMS/KS i tillegg, så vil den legge seg til i menyen når denne modulen er bestilt, forteller Hansen.

En betaler ikke for mer funksjonalitet enn det en har behov for.

Alt i en app og system

Med færre antall systemerå forholde seg til blir jobben enklere både i feltet og ikke minst i administrasjonen. 

Enkelt for arbeideren og ansatte i administrasjon

Å ha nødvendige funksjoner samlet under en paraply er både enklere for brukere ute i felten, og for de som eks. skal sitte å føre lønn og faktura.

– Tenk deg å sitte i en gravemaskin og registrere arbeidstimene og maskintimene i samme registrering. Deretter for eksempel registrere avvik i HMS/KS modulen i samme appen. Det er dette som gjør SmartDok unikt og genialt, sier Hansen.

De samme fordelene gjelder for ansatte i administrasjonen som daglig jobber med SmartDok via PC. Alt i ett og samme system.

Fornøyde kunder

Dan_Goya_City_Service_Bergen

Dan Goya er daglig leder i City Service. Han er opptatt av å kunne forenkle hverdagen og er storfornøyd med SmartDok.

SmartDok har i dag tusenvis av kunder som registrerer sine daglige data i SmartDok i Norge og Sverige. Tilbakemeldingene fra våre brukere er at systemet hjelper dem med å forenkle hverdagen, samt at det sparer dem tid og penger.

Her er noen av tilbakemeldingene fra våre kunder:

Vi sparer mye tid, og at vi har kontroll på dataen. Vi har samlet alt på en plass. Vi sparer ihvertfall 1 til 2 årsverk på bruk av SmartDok. Mardahl Maskin.

Våre ansatte er fornøyde med å dokumentere via app. De synes også systemet er enkelt å bruke. Vi i administrasjonen det samme. Tranby AS.

Det er et svært tidsbesparende verktøy for å samle informasjonen en trenger til lønn og prosjekt. Agder Linjerydding.

Nå kan de ansatte registrere all data i èn app. Alt blir samlet på en plass, da er det mye lettere og ha en daglig kontroll på at de ansatte registrerer og fyller ut de dokumentene vi er avhengig av at er på plass. Tromsø Alpinpark.

SmartDok forenkler hverdagen. Vi har sentral lønnskjøring og det fungerer utmerket når alle data er på nett, sier Ståle om de administrative fordelene. Consto. 

Grunnen til at det er tatt så godt i mot, er at alt er på mobilen. Vi bruker systemet ute i felten. Det gir store gevinster fordi vi sparer tid i hele kjeden. Peab. 

Det som er fint med SmartDok er at det er veldig lett å bruke. Det har også et fint brukergrensesnitt, og ikke minst hyggelige supportmedarbeidere. City Service.