SmartDok er det viktigste verktøyet for entreprenører som ønsker pulsen på prosjektet

Ta pulsen på prosjektet med Smartdok

Smil, våren er rett rundt hjørnet og ingenting er bedre enn at du har full kontroll på prosjektene. 

Aldri har det vært viktigere å komme i gang med digital dokumentasjon.

Våren er her og mange opplever økt aktivitet og oppstart av flere innbringende prosjekter. Men med økt aktivitet følger det også med en betydelig større mengde administrasjon, noe som igjen kan føre til mindre kontroll, mindre inntjening og i verste tilfelle et mislykket prosjekt.

Heldigvis finnes det tiltak en kan gjøre for å gjøre seg mer forberedt, og ikke minst skaffe seg mer kontroll og styring over prosjektene, samt drive et godt HMS-arbeid. Et av disse tiltakene er å ta i bruk et digitalt dokumentasjonsløsning.

La 2021 bli året da penn og papir ble overflødig, og la timeregistrering, HMS, maskin- og service, varetransport og mange andre tidkrevende registreringer skje via et digitalt hjelpemiddel.

Kontakt oss i dag og vi hjelper deg med å komme i gang med vår løsning og ikke minst et mer forutsigbart 2021.

Hva er SmartDok?

Det finnes mange alternativer for å registrere timer i bygge- og anleggsbransjen, men SmartDok er unik i sin form at verktøyet er laget for og av anleggsbransjen, og ikke minst inneholder alt i én app.

Be om demo og pris på SmartDok