La årets sommerflørt bli til et varig og lidenskapelig forhold til vårt HMS-system

HMS system vi app redder sommerferien

HMS-leder Ove koser seg på stranda og drømmer om et HMS-system via app der han kan registrere avvik, RUH, SJA og ha hele HMS-håndboken. Heldigvis finnes det.

Drømmer du om å ha HMS-systemet i en brukervennlig app? Da har vi den sikre sommerflørten for deg! Legg an på vårt HMS-system i dag!

Sommeren kommer ofte med mer energi og arbeidslyst. Samtidig ønsker vi ferie og tid til en pause i sola. Utnytt arbeidslyst og mer energi til å gjøre HMS-arbeidet lystbetont.

Det er et økende fokus på helse, miljø og sikkerhet (HMS) både fra myndighetenes side og i anbudsprosesser, men også internt i bedriften. Et digitalt system for enklere HMS gjør ansvaret for sikkerheten til arbeidstakerne greiere og artigere å håndtere.

Kan man bli forelsket i et HMS-system? Ja visst!

Be om demo på vårt HMS-system i dag og bli nyforelsket i HMS!

Unn dere selv en trygg arbeidshverdag med vår HMS-app

Du sitter kanskje akkurat nå i strandstolen og lurer på hvorfor velge SmartDok sin HMS-løsning? Ta deg et skikkelig dypdykk ned i softisen, len deg tilbake og kos deg med disse fire argumentene:

  1. Alt i en app! Få alle funksjonene i en brukervennlig app
  2. Alt av rutiner med i bukselomma – via digital HMS-håndbok
  3. Registrering av uønskede hendelser, nestenulykker, kvalitetsavvik, forbedringsforslag m.m. der og da
  4. Sikker jobbanalyse med signering fra hver sin enhet, godt smittevern

Hva med å overraske arbeiderne med et splitter nytt HMS-system etter fellesferien? Alt de trenger av informasjon og moduler for å jobbe trygt og sikkert hver dag, uansett arbeidsoppdrag.

Komplett HMS system fra SmartDok

Be om demo på SmartDoks komplette HMS-system for bygge- og anleggsbransjen.

Vil du ha alt inn i system før ferievikarene kommer?

De digitalt innfødte som mye heller vil fylle ut en sjekkliste på mobilen enn med penn og papir er unge og trenger opplæring. Planer for opplæring, sjekklister for utførelse av arbeid, HMS-håndbok m.m. er nå tilgjengelig i SmartDok.

HMS kan være lekkert

Når man knekker koden og ser systematikken i HMS arbeidet blir det spennende og det oppleves mer meningsfylt å jobbe med HMS. Å jobbe godt med HMS gjør arbeidsplassen attraktiv både for ansatte og eventuell nyrekruttering.