SmartDok gratulerer Viggo Eriksen AS  med næringslivsprisen i Hammerfest

Viggo Eriksen AS vant pris. Foto: Viggo Eriksen AS.

Viggo Eriksen AS vant pris. Foto: Viggo Eriksen AS.

Onsdag denne uken fikk bedriften årets næringslivspris i Hammerfest for sitt pågangsmot, kreativitet og godt entreprenørskap, heter det i vurderingen til juryen.

Kunde siden 2010

Viggo Eriksen AS har vært kunde av SmartDok siden november 2010 og har i dag 50 lisenser på løsningen. Selskapet har tatt i bruk Timemodul, Maskinmodul, Varemodulen, HMS/KS /sjekkliste) og rodeliste.

– SmartDok har gjort hverdagen enklere for våre ansatte, sier Charlotte Henriksen i Viggo Eriksen AS.

– Også med tanke på faktura har SmartDok gjort vår jobb enklere å utføre, sier hun.

Skryt til supportavdelingen

Charlotte ønsket også å trekke fram kundevennligheten til SmartDok.

– Vi er også veldig fornøyde med supporten. Om det er noe vi lurer på eller kanskje kunne tenke oss av funksjonalitet er SmartDok alltid kjappe med tilbakemeldinger, og følger opp våre ønsker. Det er bra, sier hun

– Vi i SmartDok er stolte over tilbakemeldingene fra årets vinner av næringslivsprisen i Hammerfest, og lover selvsagt å levere topp support og et supert produkt også i de kommende årene, sier daglig leder Bjørn Tore Hagberg.

Omsetning på 89 millioner

Viggo Eriksen AS ble først etablert som et enkeltpersonforetak i 1986. Nå 30 år etter har selskapet vokst betydelig og har nå 42 ansatte, og bedriften utfører alt fra vann- og kloakkarbeid til fjellsikring og asfaltering. Bedriften vant prisen på bakgrunn av svært god vekst, gode resultater i en konkurranseutsatt bransje, samt har vist evne til å utvikle og fornye seg, heter det i juryens vurdering.

Maskinparken til Eriksen består av blant annet hjullastere, dumpere, gravemaskiner og lastebiler. Selskapet hadde i fjor en omsetning for nesten 89 millioner kroner.

Juryen som har vurdert kandidatene til Næringslivsprisen har bestått av: Målfrid Baik Regiondirektør NHO Finnmark, Jens Bernhard Thomassen som er leder for Finanssenter Vest-Finnmark i SpareBank 1 Nord-Norge, Odd Børge Pedersen som er Næringssjef Hammerfest kommune, Arne Reginiussen som er daglig leder for iFinnmark og Odd Charles Karlsen som er direktør i Hammerfest Næringsforening.

Man har lagt vekt på: Innovasjonskraft, vekstpotensial, ringvirkninger og god økonomi.

Er du nysgjerrig på SmartDok og lurer på om det kan hjelpe ditt firma til å bli bedre? Besøk www.smartdok.no.