Green Landscaping i Stockholm sparer tid og penger med å effektivisere arbeidsordre og timeregistrering.

FotografEszterSimone-120Mini

Green Landscaping i Stockholm bruker SmartDok. Foto: Green Landscaping.

Med sine 180 ansatte i den østlige regionen er Green Landscaping i Stockholm det ledende selskapet innen vedlikehold, oppsett og administrasjon av utendørsmiljøer.

Nå ønsker selskapet ved hjelp av en app og effektivisere de interne prosessene for å bli enda bedre på sitt fagfelt.

– Vi ønsket et system som kunne hjelpe oss i vårt daglige arbeid, og som kunne minimere risikoen for å glemme avtalt arbeid, sier Pierre Kubalski Interim COO i Green Landscaping AB.

Effektivitet er nøkkelen for Green. En digital timeregistrering og timeplan er løsningen.

– Et slikt digitalt system gir oss også raskere og mer effektive arbeidsmetoder angående arbeidsordre og tidsregistrering, noe som gjør oss i stand til å spare både tid og penger, sier Pierre.

Rett system

Å finne et system som er tilpasset byggebransjen var viktig for Green.

– For å ta neste steg i utviklingen, har vi i Green tatt i bruk et digitalt system som kan effektivisere vår arbeidsstyrke, våre arbeidsordre og timeregistrering, samt gir oss raskere og bedre kommunikasjon. Vi har også fått med personalliggaren (byggekortleser i Norge) gratis i dette systemet, sier Pierre om valget av norske SmartDok som system.

Før selskapet begynte å bruke det mobil og web-baserte systemet fra SmartDok var metoden for timeregistrering helt annerledes.

– Før SmartDok brukte vi penn og papir, samt Google drive. Vi har opplevd produktet som veldig enkelt i bruk og lett å komme i gang med, sier Pierre.

Pierre anbefaler gjerne SmartDok til andre fagfolk.

–  Ja, hvis du er ute etter et slikt system, er SmartDok et godt alternativ, sier han til slutt.

Foto: Eszter Simone

Foto: Eszter Simone