Matison Enterprise i Stockholm har full kontroll over arbeidsrapporter og timelister for deres ulike prosjekter

Et av de raskest voksende bygg- og anleggsfirmaene i Stockholm bruker SmartDok og anbefaler alle som tenker på fremtiden å gjøre det samme.

Janis Matison er storfornøyd med lede et raskt voksende selskap som har full kontroll på prosjektene.

Et av de raskest voksende bygg- og anleggsfirmaene i Stockholm bruker SmartDok og anbefaler alle som tenker på fremtiden å gjøre det samme.

Matison Enterprise er et av de raskest voksende byggefirmaene i Stockholm, og ser frem til å utvide seg raskt til andre svenske byer.

– I utgangspunktet jobbet vi bare for store byggeselskaper som underleverandør, som Einar Mattsson, Arcona, Sterner Stenhus, TME AB og andre. Nylig har vi tatt virksomheten til privat sektor for å utvide og utvikle markedsposisjonen, sier daglig leder Janis Matisons.

– I tillegg åpner vi vår egen produksjon av prefabrikerte trerammer for å skape de beste løsningene for svenske eiendomsutviklere og privatkunder.

Tidkrevende problemer løst

– Jeg ser kontinuerlig etter måter å forbedre eksisterende situasjoner i alle aspekter av arbeidsmiljøet, som for eksempel hvordan en gjør det lettere og spare tid uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Da vi vokser ganske fort, er det viktig for meg å få systemer på plass og få dem til å jobbe for oss, sier Janis.

– En av våre mest tidkrevende problemer var å få knyttet arbeidsrapporter og tidsbruk til prosjektene. Takket være SmartDok er det nå løst. SmartDok har skapt et godt produkt, som enkelt lar seg implementere i selskapet, forklarer han.

Janis mener at dette systemet vil forbli hos oss i lang tid.

– Jeg tror personlig at et slikt system er et must for alle selvrespekterende byggefirmaer der ute!

Matison SmartDok byggeprosjekt
Stor aktivitet i et prosjekt i Älvsjö. Foto: Matison Enterprise.

Spar tid med digital dokumentering

Tiden er vår mest verdifulle ressurs, og ingen liker å kaste bort tid. Ansatte jobber på flere prosjekter, og når alle har SmartDok-appen, kan de enkelt logge sine timer på riktig prosjekt.

– Våre arbeidsrapporter og tidsbruken på de ulike prosjektene er nå fullt oppdaterte og ikke minst lett å håndtere takket være SmartDok. Verdt å nevne er også at vår bruk av SmartDok også har økt selskapets verdi for våre kunder, forklarer han.

– SmartDok tilbyr en veldig god plattform, og jeg vet at hos Matison Enterprise bruker vi bare en brøkdel av SmartDoks tilbudte løsninger, sier Janis.

– Jeg anbefaler systemet på det sterkeste til alle som tenker på fremtiden,» konkluderer Janis til slutt.