Hva er hemmeligheten bak fremgangen til anleggs-messen?

Entreprenad Liver har på kort tid blitt den foretrukne anleggsmessen i Sverige.

Hans-Erik Kristensson fra Live Business Media Group Sweden AB her med appen som hjelper dem med å arrangere messen.

Entreprenad Live har på kort tid blitt den foretrukne anleggsmessen i Sverige. Fokus på aktørene og et bra logistikksystem er et av flere suksesskriterier.

– Vår jobb er å betjene industrien og vi gjør messen for bransjen. Vi er glade når kundene er fornøyde, og det var de virkelig i Göteborg under årets messe, säger Hans-Erik Kristensson i Entreprenad Live.

Messen i Gøteborg var den femte på rad for arrangøren bak Entreprenad Live, som veksler mellom å arrangere messen i Skåne og Gøteborg. Årets versjon ble den største av dem alle i antall utstillere (200) og antall besøkende (10472).

– Både utstillere og besøkende gledet seg over messen, og det føles veldig bra. Dette oppfordrer til videreutvikling av arrangementet.

Vokser i betydning

Entreprenad Live vokser i betydning for den svenske byggebransjen.

– Vi får stadig flere trofaste kunder som deltar når vi arrangerer messen i Skåne og Göteborg. Vårt regionale perspektiv med en komplett messe med muligheter for demonstrasjon og prøvekjøring oppleves som meget populært, berättar Hans-Erik.

– Vi kommer med flere nyheter i fremtiden og har en langsiktig plan med messen, avslører han.

Har tatt i bruk norsk app for å styre logistikken

En av suksessfaktorene til messen har vært å ta i bruk en app for kontroll og styring av den betydelige logistikken.

– Det er en omfattende logistikk når aktørene beveger seg inn og ut av området. Det er svært viktig for oss å kunne håndtere et stort antall kunder og saker under høyt trykk, sier Peter Eriksson i Entreprenad Live

Entreprenad Live har i den anledningen tatt i bruk den populære SmartDok-appen som er laget spesielt for bygg- og anleggsbransjen, til å håndtere inn- og utflytting av varer og utstyr til messen.

– Løsningen fungerer veldig bra, og vi får en direkte oversikt uten å måtte samle inn papirlister fra mange forskjellige maskinoperatører, sier Peter.

Godt rykte og god support

Hvordan har det seg at Entreprenad Live valgte å ta i bruk denne appen?

– Vi fikk høre om SmartDok fra aktører i anleggsbransjen, og at SmartDok var en god, robust og fleksibel løsning. I tillegg gikk det rykter om at gjengen bak produktet var svært hjelpsomme og hyggelige. Dette var også utslagsgivende.

Å levere et godt system er en ting, å kunne supportere kunden en annen. Peter har lært at SmartDok gjør begge.

– SmartDok-folkene er problemløsere, og det setter vi pris på. Det gir oss muligheten til å fokusere fullt på vårt.

Å levere et godt system er en ting, å kunne supportere kunden en annen

Daglig leder i SmartDok AB, Steffen Nerdal har fokus på at kundene hans skal være fornøyde.

Hva kan vi vente neste år?

På messen i Skåne den 12-14 september 2019 kan man forvente seg mye. For det første er plasseringen på Ring Knutstorp perfekt for Skåne-entreprenørene. Næringen er nær messen.

– Vi har også utviklet området med ny rettferdig layout og enda bedre grunnforhold. Mulighetene for demokjøring av maskiner er dermed bedre, og dere kan forvente å høre flere nyheter om neste års Entreprenad Live under Bauma-messen som vil finne sted våren 2019.

– Våre vilkår for messen er forretning, inspirasjon, forhold og kunnskap. Disse parameterne er en veiledning til oss når vi lager våre messer.

Da er det bare å begynne å glede seg til neste års messe! Meld deg på messen her!