Martine ønsker også å trekke frem hvor tilgjengelig alt er for de ansatte.

– I appen er sjekklistene tilgjengelig for alle og det er enkelt å sende inn. Alle har tilgang på det de trenger uansett hvor de befinner seg, og prosjektlederne kan dele dokumenter, skiltplaner og annet i dokumentsenteret.

– Det å ha et styringssystem som vi bruker til alt er den største forskjellen fra hvordan det var før!

– Det favner alle type stillinger og jobber som utføres i selskapet hver dag. Det er et verktøy for alle – på hver sin måte, legger hun til.

For administrasjonen har det også blitt betydelig enklere.

– Faktureringsbiten har vært revolusjonerende når alt er samlet på et sted. Det som registreres ute på prosjektet overføres og ligger tilgjengelig i fakturagrunnlaget som skal sendes ut. I tillegg kan de legge til og fjerne. Noe som var veldig tungvint tidligere, forteller Martine.

Arne Magnus Fjelle, elsker jobben som maskinfører. Det er i følge han et variert arbeid der en får lov til å holde på med mye forskjellig.

God support og onboarding

At Brødrene Ødegård har fått hele organisasjonen til å få eierskap til produktet er også nøkkelen til deres suksess med digitalisering.

I den sammenheng ønsker Martine å skryte litt av support og onboardingstjenesten til SmartDok.

– Hjelpen fra SmartDok har vært veldig bra! Vi får alltid svar, og dersom en ikke får svar der og da, så kommer SmartDok alltid tilbake til oss med informasjon.

– Det er kunden i fokus!

Les mer om hvordan Brødrene Ødegård jobber digitalt